Free Vrouw In Blauwe Bloemen Top Zitten Tijdens Het Gebruik Van Laptop Stock Photo

In het digitale tijdperk zijn producten en diensten toegankelijker dan ooit geworden. Hoewel dit een nieuwe reeks uitdagingen met zich meebrengt voor merken die proberen de concurrentie voor te blijven, maakt het het voor consumenten ook gemakkelijker om digital natives te worden – mensen die vertrouwd zijn met het gebruik van digitale apparaten en oplossingen. Merken die de sprong naar digitale transformatie wagen, kunnen concurrentievoordeel behalen door toonaangevende content en ervaringen te ontwikkelen die toegankelijk blijven maar gebruikers de macht geven om hun ervaring te controleren. Hier leest u hoe u de wereld kunt leiden door het gebruik van technologie te controleren. Lees verder voor onze belangrijkste conclusies en best practices, evenals tools die u vandaag kunt gebruiken om de merkadoptie in 2020 te stimuleren. Ingenieur 

Definieer en begrijp uw digitale identiteit

Digitale identiteiten kunnen van merk tot merk verschillen. Aangezien elk type een ander gebruik en andere behoeften heeft, is het belangrijk voor merken om te begrijpen welke het beste bij hun bedrijfsmodel passen en wat er nog meer nodig is voor succes. Met behulp van uw merkidentiteit kunt u een digitaal karakter creëren dat uw bedrijf uitlegt en gebruikers helpt om u gemakkelijk te identificeren als de juiste vertegenwoordiger van uw merk. Als u al een online identiteit gebruikt, kunt u nog een stap verder gaan en die informatie gebruiken om uw klanten te helpen u te identificeren als hun merkvertegenwoordiger. Dit kan worden gedaan door uw naam, adres, telefoonnummer en andere speciale gegevens zoals uw geboortedatum op te nemen. U kunt uw digitale identiteit ook gebruiken om uw klanten te helpen u te identificeren als de eigenaar van een product of dienst. Dit kan uw naam en adres omvatten, het type product of dienst dat u bezit, en als u verkoopt of weggeeft, uw geschenknaam.

Gebruik analytics.

De kern van elke digitale transformatie is metrics. Dit zijn visualisaties met veel informatie die merken inzicht geven in de prestaties van hun digitale inspanningen, wat merken kan helpen knelpunten te identificeren en hun digitale strategie te verbeteren. Analytics tools zoals die van Moeting, Spendify, en Wix tonen het volume en het type digitale engagement dat een product of dienst kan ontvangen, samen met de types conversies die plaatsvinden tijdens het gebruik van die content. Deze statistieken kunnen merken helpen knelpunten in hun digitale strategie te identificeren, zoals slechte conversiepercentages als gevolg van non-conformiteit of gebrekkige bekendheid. De mogelijkheid om digitale prestaties te begrijpen en te volgen, stelt merken in staat om risico’s te identificeren en actie te ondernemen om deze te corrigeren. Met het product van Moeting kunnen merken digitale acties bijhouden, zoals het aantal acties dat per gebruiker wordt ondernomen, de snelheid van die acties en de monetaire winst die met sommige acties kan worden behaald. Met Moeting kunt u digitale personages creëren die uw producten tonen als die van iemand anders, zodat u uw digitale persona kunt identificeren zoals u een echt persoon zou identificeren. Met het product van Spendify kun je het aantal conversies bijhouden voor verschillende digitale producten, waaronder mobiele, website en administratieve tools.

Wees transparant.

Transparantie is de sleutel tot effectieve digitale transformatie. U kunt het succes van uw digitale initiatieven meten door te kijken naar hoeveel inkomsten uw bedrijf genereert en hoeveel voorraad uw bedrijf heeft. U kunt uzelf ook de volgende vraag stellen: Waarom functioneert mijn bedrijf op deze manier? Als u uw strategie of strategie alleen niet kunt verklaren, kan iemand anders dat wel. Die iemand anders zouden uiteindelijk uw klanten kunnen zijn. Door een transparant beeld te geven van hoe uw bedrijf het doet, vergroot u hun vertrouwen dat hun aankoopbeslissingen worden gedreven door kwaliteitsproducten en -diensten. U kunt deze klanten ook helpen weloverwogen beslissingen te nemen wanneer ze bij u kopen door ervoor te zorgen dat ze het meest gunstige prijsmatchbeleid krijgen. U kunt ook uw merkimago helpen door transparantie te gebruiken op manieren die ertoe doen. Wanneer een klant bijvoorbeeld een product bij uw merk bestelt, wordt het bestelproces zichtbaar gemaakt voor de klant, zodat deze kan zien wat er gebeurt als de bestelling wordt uitgevoerd. U kunt ook specifieke details over de bestelling geven om er zeker van te zijn dat deze echt is, zodat de klant erop kan vertrouwen dat zijn aankoopbeslissingen legitiem zijn. Met Moeting kunt u de status van de transactie volgen, samen met details zoals het betalingsbedrag en zelfs het verzendlabel. U kunt ook zien wat andere klanten bij uw merk bestellen.