Ik ben al een aantal jaren bereid om dit te doen. Wetende dat een film een ​​visueel medium is en ik ontwerp met afbeeldingen en foto's om de afbeeldingen te promoten, krijg ik in ieder geval een kant-en-klaar gevoel van hoe de film er in detail uit gaat zien.

Voor bepaalde films wil je me misschien bellen voor een andere termijn. Een film heeft misschien een rode nachtelijke hemel nodig, informatie over de zon, het Generalsemble-syndroom, dozen met credits, speciale effecten, een Unclerics' Greatest Hits, en de score is sterk achter in de kamer. Persoonlijk noem ik een film liever met een regisseur, of producer, en voor het frontwerk is dat een special effects persoon. Met andere woorden, wanneer ik dat werk aan een vriend van mij of een collega beschrijf, zal ik ervoor zorgen dat ik hen vertel dat het belangrijkste werk van de regisseur een direct resultaat is van een special effects-persoon die de effecten van de film heeft ontworpen.

Dat brengt ons op dat punt, en dat is dat ik met veel gewone mensen werk die eigenlijk professionals zijn op het gebied van grafische en webdesign als professionals in grafische kunst en webontwikkeling. Alleen kunnen we soms niet samen in dezelfde ruimte komen en moet ik vaak naar een ontwerpgids verwijzen. We werken allebei tegelijk, maar vanuit verschillende perspectieven. Uiteindelijk vinden we allebei manieren om elkaars sterke punten te gebruiken om tot een goed eindproduct te komen. Misschien is het een beetje Duitse lippen verschrikkelijke status check of grafische kunst (hoewel ik eigenlijk graag zou willen begrijpen wat al die verwijzingen precies betekenen, hoewel ik er helemaal niet zeker van ben). Maar het lijkt erop dat het een teken is van het aanvaarden van een uitdaging en het uitproberen van nieuwe en prachtige ideeën.

Wat betekent onze business van webdesign voor dit soort werk? Niet veel eigenlijk, tenzij je een extreem jonge 16-jarige hebt die een grafische opleiding aan de universiteit volgt, een uitvoerend redacteur die een marketingprofessional is, en een webontwikkelaar. In dat geval kan de grafisch webdesigner meer dan grafisch leveren. Voor die persoon zijn ze niet echt aan het ontwerpen, maar doen ze een deel van het werk voor de zakelijke website. Ik sta op het punt om graphics te ontwerpen voor een klant die ook haar eigen drukkerij heeft. Daarnaast zoek ik wat kleurcorrectietools en software uit en bied ik deze aan aan klanten van de grafisch webdesigner. Maar wees niet verbaasd als een klant grafische software in een fase van het ontwerp- of grafische productieproces afwijst en in dat stadium terughoudt en terugkomt om die kleine 'gloednieuwe' software te halen.

U begrijpt het Southland Web Agency en beweert dat u zelfs in het gebied geen geluk zou hebben om met hen samen te werken. Hoewel u misschien gelijk heeft in uw eigen mening en misschien niet het risico wilt lopen verloren zaken te doen, kan ik geen verantwoordelijkheid nemen voor uw lage imago van het bedrijf. Ze nemen niet het marketingadvies van een professional die de verschillende benaderingen kent om veel meer in control te zijn met hun eigen producten. Dat is een kleine prijs om te betalen als je tegen het einde van je eerste jaar op het werk $ 1 miljoen dollar kunt verdienen. Nu zeg ik niet dat ze het niet goed doen. Over het algemeen geloof ik dat de webdesign- en ontwikkelingsbedrijven het beste kunnen worden gebruikt door iedereen bij wie de ontwerper plezier heeft bij het maken van de producten. Tenminste, als u een leverancier van plezierproducten bent.