Camerasysteem Amsterdam

Camerasysteem 

Onthoud altijd de regel dat nooit je duim eruit komt! Zorg voor het juiste systeem en u kunt de maximale winst uit uw bedrijf halen. Wij kunnen het AssemblyJack online paneel voor u opzetten vanuit uw luie stoel. Dit geeft u volledige gemoedsrust terwijl u waakt over uw bedrijf. Assembly Jack is de complete oplossing om al uw beveiligingssystemen te integreren en kan binnen 5 minuten worden geïnstalleerd. Ook kan Assembly Jack meerdere camera's en maar liefst 16 beveiligingsmonitoren voor u beheren.

VMT biedt de grootste keuze aan bekabeling voor installatiebehoeften, of u nu een eenvoudige installatie of een complexe installatie heeft, u zoekt een bekabelingsoplossing die uw bedrijf gaat helpen. VMT heeft de grootste glasvezelcapaciteit (op basis van lumen) van alle draadbekabelingsleveranciers en is het enige bedrijf dat zowel glasvezelkabel (core) als kopercoax (extractie) in één kabel zal leveren! Dit betekent dat je tot wel 16 camera's op één netwerkkabel kunt installeren! Montage Jack kan ook een optie zijn, een meer traditionele methode van kabelinstallatie.

2. VMT-kabel

Hier is nog een reden waarom u VMT-bekabeling moet onderzoeken, omdat u er waarschijnlijk een netwerkcamera van gebruikt. VMT produceert een serie kabels, de HLC-500, die is ontworpen voor netwerkcamera's.

Wat betekent dit voor jou? Welnu, u kunt deze netwerkcamerakabel niet alleen gebruiken voor uw pc en laptops, maar u kunt hem ook gebruiken om games te spelen, de nieuwste tv-programma's te bekijken en nog veel meer! Om nog maar te zwijgen van het feit dat het kan worden gebruikt om bijna elk apparaat van stroom te voorzien dat directe toegang tot internet nodig heeft.

Hoe gebruik je het? Het is vrij eenvoudig; u drukt eenvoudig op de groene indicator op de netwerkadapter en sluit deze aan op de poort met het label "Internet". Nu ben je klaar om te spelen en op het net te surfen! Het is net alsof je je laptop op een modem aansluit om toegang te krijgen tot internet, alleen heb je hier een bewijs dat het netwerk werkt.

Wat nog beter is, is dat hoewel dit een netwerkadapter en toegangspunt is, u geen software hoeft te installeren om het te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een draadloze router met een ethernetpoort, en dan kun je hem gebruiken met elk apparaat met internetverbinding! Dus het lijkt erop dat het ergste dat u ooit met uw oude netwerkadapter zult moeten doen, is "Sluit hem gewoon op mijn netwerk aan".

Het punt is echter dat het geen goed idee is om de adapter rechtstreeks op uw netwerk aan te sluiten. Er bestaat namelijk een kans dat de poort wordt geblokkeerd en je dus geen gebruik kunt maken van je netwerk. Wat u kunt doen, is een adapter kopen die naast uw netwerkpoort in de muur wordt gestoken. Vervolgens kunt u uw netwerksignaal door die adapter laten lopen en vervolgens naar de router of via internet. Op deze manier ben je net een traditionele router, maar kun je dingen doen die de standaard routers niet kunnen.

3. 3ComBOX

Dit ding is veruit de beste. Het is speciaal gemaakt voor routers die op 900 MHz of beter draaien, dus het kan beide aan. Het heeft een mooi uitziend rek en een oude doos.

Het heeft ook een mooi uitziende meter en schild. Het schild is zeer noodzakelijk omdat het is om interferentie te stoppen, en ook om je signaal niet te vermengen. Zonder het schild zou je een signaal hebben dat in de war zou raken als je iemand voorbij zou laten lopen terwijl je de router gebruikte.