stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met woman nature logo design template. - logo

Welk gamma wil je?

Verbreed uw visie, sommige ontwerpers en redacteurs werken zowel met klanten als met logo's. Er bestaat niet zoiets als een logo dat voor IT en financiën is, ze zijn verschillend! Sommige logo's zijn voor andere bedrijven, voor bijvoorbeeld een super winkel of sportschool, dus sommige logo's moeten anders zijn. Sommige logo's moeten voor onroerend goed zijn, voor een hogeschool, voor een multinational, omdat dat is wat je probeert te bereiken.

Dit zijn de 3 belangrijkste redenen waarom we proberen een relatie op te zetten met een ontwerper.

1) Als je in de IT zit, hoe moet je je logo dan in de markt zetten en gebruiken? Kun je zien of de boodschap duidelijk is? We hebben hier een bevestiging nodig dat we begrijpen waar u naar op zoek bent en wat uw doelen zijn met het logo.

2) Hoe denkt u dat het zal overkomen? Als u veel transparanten hebt, wilt u dan een bureau dat selectief te werk gaat en hoe interpreteert u ze en weet u hoe uw logo eruit komt te zien?

3) Vertel ons over een voorbeeld van een logo waar u aan gewerkt heeft? Wat heb je daarvoor gedaan? Wat maakt u anders dan andere ontwerpen?

4) Hoe ziet u uw logo er in de toekomst uitzien?

5) Wat is uw tijdsbudget?

6) Is het type ontwerp waar u naar op zoek bent, bijvoorbeeld een nieuw uitgesneden logo.

7) Als u bent geïnterviewd door uw bureau hoe was uw relatie met uw bureau?

8) Nadat al uw vragen zijn beantwoord is het tijd voor een logo interview.

9) Wat wilt u voor uw logo hebben?

10) Wat rekenen ze voor je definitieve ontwerp?

11) Heeft u succesverhalen over uw ontwerp?

12) Heeft u een (ontwerpbureau) in uw organisatie of zijn ze lokaal?

13) Heeft u andere klanten die met u willen samenwerken?

Ik zeg het nogmaals, als u geen relatie ziet die past bij uw behoeften, probeer dan niet eens een relatie te creëren! Het is IQ. Je geest en citaten container bom als je gewoon niet zien of het zal werken samen.

Dus profiteer van de verschillende tools die voor u beschikbaar zijn op het web. Deze hulpmiddelen kunnen grote hulpmiddelen of grote obstakels zijn. Ze zullen u ook laten weten of uw ontwerper in staat is om met u te communiceren. Uw email box en voice mail box zijn meer dan prima plaatsen om reclame te maken voor uw ontwerpers. Vraag hen wat hun proces is bij het voeren van zo'n gesprek en op dit moment.

Een van mijn favoriete adviezen is, als je het logo niet zelf kunt ontwerpen, probeer het dan niet eens te doen!" We gaan sneeuwkegels en plezier verkopen – dat betekent niet dat wat ik denk over het ontwerp" is waar ze dan naar gaan luisteren." – Ik weet zeker dat ze zullen onderbouwen wat ze gaan zeggen, zorg ervoor dat je ze vertelt wat ze moeten weten!

Verkeer genereren, zichtbaarheid vergroten, interesse wekken, meer sneeuwkegels verkopen – dat is uiteindelijk wat je logo gaat worden!