Google AdWords

Google AdWord Spelling & Interpunctie

Veel eigenaren van kleine bedrijven, die lid zijn van instanties als de Kamer van Koophandel of het Better Business Bureau, hebben de neiging om hun marketing budgetten een diepe zucht te laten nemen in plaats van de kans te grijpen om creatief te worden in hun advertenties. Wanneer we Google advertenties ontwerpen voor een bedrijf, streven we ernaar om een verscheidenheid aan resultaten te creëren die gerelateerd zijn aan uw bedrijf. Bijvoorbeeld, onze klant laat mensen zoeken naar hun lokale bedrijf zonder een postcode op Google. In de AdWords-advertenties vertellen ze het verhaal van hun kantoor, het werk dat ze doen, wat hun bedrijf doet, en hoe het alle verwachtingen zal overtreffen.

Hoewel er veel voorbeelden van dynamische advertenties beschikbaar zijn in de Bovenaan in Google AdWords helpdocumentatie, zijn de advertenties van onze klant een speciaal soort advertentie. Het zijn geen standaard advertenties verpakt met standaard tekst. In plaats daarvan, trek ik over het algemeen een pagina van hun website en de medewerkers of vice versa. Het vindt een creatieve invalshoek om het verhaal te vertellen en merken het bedrijf (met andere woorden merk hun bedrijf). We doen dit ala de Show less,health lessLet water be your guideAds.

De betekenis van meer inhoud

Wij zien grafisch ontwerp, online marketing en zelfs de efficiëntie van de gedrukte media als de plaats waar veel kleine bedrijfseigenaren nadelen ondervinden. Door de onnozelheid van het internet of de gedrukte media, hebben bedrijven een eindeloze hoeveelheid inhoud om mee te beginnen. Het is om deze reden dat veel kleine bedrijven besteden enorme hoeveelheden geld op een externe inhoud proces, met inbegrip van hun website en zelfs aan de soort van auto responder systeem.

Dat is het equivalent van de klant vertellen dat ze al hebben gezocht naar een product en nu worden gebombardeerd met verdere aanbiedingen om hetzelfde product te kopen over en weer. Het zal de kans dat de klant toegeeft dat hij uw klant niet is, niet vergroten. Richt hunvia offliches veel beter dan een standaard campagne. Is de inhoud nuttig en interessant? Maak deze keer geen misbruik van hun e-mailadres. Klanten willen het gevoel hebben dat ze je hebben leren kennen. Reken maar dat in de meeste gevallen tevreden klanten een e-mailcampagne zullen doorgeven.

Ik heb gewerkt om de kloof tussen Google AdWords en de gedrukte industrie te overbruggen. Het is waar je dezelfde universele taal kunt gebruiken die iedereen online begrijpt. Dezelfde basistaal die een lang spoor van snippets van keyword-rijke inhoud bevat. Maar al te vaak laten marketeers dat kleine stukje zoekwoord gewauwel achterwege, omdat ze een beter idee hebben in welk paginanummer of welke header-sectie ze zich bevinden. Ze meer dan waarschijnlijk weten dat ze moeten worden in een meer specifiek gebied van de website. demografische, doelgebied, locatie. Dit stukje van de puzzel kan de fragiele stroom doorbreken en veel van de oplossingen bieden die u vindt op Google’s AdWords Help documentatie.

Gratis diensten

Zeker, sommige mensen zullen de neiging hebben om de Google-advertenties helemaal voorbij te scrollen, maar je zult nooit weten hoeveel potentiële klanten hierdoor mogelijk zijn bevoordeeld.

Hoe?

Hier zijn mijn favorieten als u van plan bent over te stappen op een betaalde dienst:

Er gaat niets boven het verhogen van de inhoud op uw website. Iets om ook te overwegen voor uw SEO en PPC campagnes.

Goede jacht met Google AdWords.

onze website,

de website van het bedrijf,

zie al wat ik te zeggen heb in een nieuwe sectie.

Lees wat ik te zeggen heb en bekijk de live inschrijvingsformulieren op de Over pagina. (Ik moet mezelf er altijd aan herinneren dat ik me ervan bewust ben dat de sites ook in de directory staan. Zo gemakkelijk kon ik er in het begin nooit vanaf komen).

Ik geef er de voorkeur aan de site te ontwerpen met de hulp van mijn webbouwer, omdat ik hem altijd controleer aan de hand van de broncode.

Kies de maanden voor de AdWords Campagne. Wanneer ik de site voor mijn klant opzet, zet ik een aantal maanden op, met de bedoeling om de klant wat tijd te geven om met een betere strategie te komen. Door het opzetten van een plan met Google, kunt u een deel van het risico dat zij zullen herkennen verlichten.

Zorg ervoor dat u de juiste trefwoordverwachtingen hebt, want Google zal u voor een prijs de resultaten kunnen geven die u zoekt te bereiken.

Laat uw site nooit te groot worden. Uw bedrijf zal afnemen als u het te groot laat worden. Als de site te groot wordt, te snel, zal Google automatisch uw AdWords campagne ergens verminderen of stoppen. Je wilt niet dat je concurrentie in je nek hijgt!

Laat u niet te veel meeslepen in de gedachte van Ad Groups. Wij geven er de voorkeur aan en zoeken er zelfs naar om slechts vijf kleine Google groepen in meerdere, kleine groepen onder te brengen.

Laad ze niet vol met te veel, relevante, relevante zoekwoorden.

Niet vol. Slechts een paar, relevante zoekwoorden natuurlijk, relevante zoekwoorden, zal doen niet te veel groepen.